ציסטות ברחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

26/10/2015 | 06:56 | מאת: רונית

יש לי רחם עם ציסטות אחרי בדיקות שעשיתי הרופאים הבינו שככה נראה הרחם שלי. נטלתי גלולות במשך שנים לפני חמישה חודשים הפסקתי עם הגלולות ואני מנסה להכנס להריון.. הרחם עם הציסטות מהווה בעיה לכך??? אני בת 38אשמח לתשובה תודה רבה.

לא ניתן להבין משאלתך מה הבעיה ומה הממצאים מומלץ לפנות להערכה כולל בדיקת אולטראסאונד ולהכיר את תלונותייך על מנת לייעץ לה באופן מיטבי

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה