כאבי מחזור

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

24/10/2015 | 11:01 | מאת: עדן

מרגע קבלת המחזור סבלתי מכאבי מחזור חזקים משלויים בהקאות ויציאות לאחרונה המצב השתפר הכאב נחלש אבל עדיין יש לי יציאות מו עצירות וצורך להקיא וזה מפריע לשגרת החיים שלי .הרופאת נשים רשמה לי כל הזמן גלולות בפעם האחרונה שהייתי אצלה זה היה מזמן עשו לי אולטרסאונד והתגלה שיש לי ציסטה בשחלה והרופאה הביאה לי שוב גלולות לקחתי 2\3 חפיסות והפסקתי ,השאלה מה ניתן לעשות במקרה של הקאות ויציאות במחזור?הגלולות אכן עוזרות לי שאני במחזור אבל שאני מסיימת לקחת הכאבים חוזרים וגם ההקאות.ואם הציסטה קשורה לכאבים והקאןת?

שלום לך אין כל ספק כי יש צורך בהערכה מקפת ובדיקתך יש לבערית האם קיימים נגעים נוספים ובמיוחד אלו המערבים את מע העיכול אנא פני למרפאה מומחית בנושא זה אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה