אנדומטריוזיס והפלות חוזרות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

14/10/2015 | 23:00 | מאת: mikey

שלום יש לי ציסטה בשחלה בגודל 24 על 26 מ"מ עברתי הריון בפברואר 2014 באמצעות הזרעה והסתיים בשבוע 9 בגלל דופק שהפסיק בספטמבר 2014 עברתי הפריה ונקלט הריון ושבוע אחרי לא היה שק וביוני 2015 עברתי עוד הפריה שנקלטה והסתיים בהפלה בשבוע 12 בגלל דופק שהפסיק עברתי בירורים מקיפים ולא נמצאה סיבה אז רציתי לדעת האם יש קשר בין אנדומטריוזיס והפלות חוזרות תודה

לאחר כשלונות חוזרים יד הכרח בבירור קיף כולל אנדומטריוזיס מיקום נגעים תלונותייך וכ אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה