שק הריון ללא עובר

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

09/10/2015 | 09:38 | מאת: מיה

שלום רב, אני אמא בת 38 ל-2 בנות נהדרות. בת 4 ובת שנה. הריונות תקינים וטבעיים. ב-3.8.15 קיבלתי מחזור אחרון ומבדיקה ביתית שערכתי גיליתי שאנחנו בהריון. הגעתי לרופאה בשבוע 7 והיא ראתה שק ללא עובר. היא המליצה לחכות ולראות אולי יש איחור בביוץ או הריון לא תקין. אתמול בשבוע 9 נבדקתי אצלה בשנית והיא שוב ראתה שק ללא עובר. היא הציעה לי 2 אופציות: להמתין (היא הדגישה שלא מאמינה בזה ..) או לערוך בדיקת דם ובה יבחינו אם ישנם שינוי בערכים. ברצוני לדעת מנסיונך האם ישנם מקרים/ניסים שכן יכול להתפתח? מה צריך לצאת בבדיקת הדם על מנת שזה יצביע על הריון תקין/ו-או עובר שיצמח..? אם חלילה בדיקות הדם לא תקינות -מה המלצתך? קראתי גם על כדורים..? תודה רבה.

שלום לך על פי תאורך מדובר בהריון לא תקין ניתן לטפל בהריון לא תקין במספר אופנים אשמח לסייע לך לאחר בדיקתך

12/10/2015 | 20:51 | מאת: מיה

שלום ד"ר סוריאנו, תוצאות בדיקת הדם ה-1: 10211 תוצאות בדיקת הדם ה-2: 7968 תודה רבה. מיה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה