אבצסים

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

06/09/2015 | 22:40 | מאת: חן

היי לפני כחודש הופיע לי אבצס בנרתיק ניקזו לי והשאירו קטטר זה לא עזר הלכתי לביקורת אחרי שבוע ובאמת שהסתכלו חפיף ואמרו שעבר אבל לי עוד היה כאבים לאחר כמה ימים הוא חזר חזרתי לבית חולים קיבלתי אנטביוטיקה לשבוע וביום השלישי של האנטביוטיקה הופיע עוד אבצס מולו סיימתי את האנטביוטיקה והלכתי למיון שם ניתחו אותי עוד באותו יום עברתי ניתוח בהרדמה מלאה ששם גם התברר שהיו לי שני גושים שהיו צריכים לצאת לעבר פי הטבעת עבר שבוע בדיוק מאז הניתוח והתחלתי להרגיש כאב עז בישבן בלחי שמאל עכשיו שנגעתי במקום הכואב הרגשתי גוש , בקיצור יצא לי אבצס נוסף , אני חייבת לדעת ממה זה נובע ואיך זה נגמר ? אני אבודה וסובלת נמאס לי עוד לא החלמתי מהניתוח בנתריק אני אפילו עדיין מדממת מהניתוח בנתריק. אני ממש אשמח לתשובה או להפנות אותי לבדיקות מסויימות תודה רבה

לא ניתן לסייע ללא החיכרות עימך ובדיקה מומלץ לשוב לרופאך להערכה מקיפה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה