שאלה עלי ועל הבת שלי?

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

27/08/2015 | 17:59 | מאת: חנה אלון

1.ביתי חיילת. לפני הצבא סבלה מאקנה רב,ובהמלצת רופאה הלכה לבדיקות שראו שיש לה שחלה פופליציסטית. לפני כמעט שנה התחילה לקחת גלולות יאז באופן מסודר ,וכבר כמה חודשים שאינה מקבלת מחזור היא טוענת שבגלל הצבא היו חבילות שלא לקחה מסודר בנוסף מאוד השמינה גם בגלל התפקיד שלא מאפשר ארוחות מסודרות וכנראה גם בגלל הגלולות .כמובן שבצבא יש בעיה לקבל טיפול זמין עם רופא. החודש היא עשתה לעצמה תזכורות ולוקחת מסודר בכדי לראות אם תקבל מחזור מה אתה מציע לעשות? 2. אני בת 51 יש לי מחזור סדיר,רק לפעמים בחלק מהמחזורים יש לי יומיים דימום רב ולפעמים גם גושים של דם זה לא קבוע המחזור שלי הוא תמיד היה ארוך 5 ימים ודימום די מוגבר .

שלום לך על מנת לסייע לך ולבתך מומלץ על פנייה להערכה מסודר כולל היכרות עם כלל הפרטים בדיקתך והערכה מלאה לט ניתן לסייע ללא בדיקה בברכה דר סוריאנו

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה