תוצאות CT נגעים בשחלות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

25/08/2015 | 09:42 | מאת: רגינה

שלום רב ד"ר קיבלתי תוצאות של CT : שחלה ימנית הודגם נגע ציסטי עם גבולות דקים וסדירים - 3.3ס"מ שחלה שמאלית הודגם נגע ציסטי עם דופן היפרדנסי- 2 ס"מ מה זה אומר? ומה עושים בדר"כ במצב כזה? אשמח לשמוע את דעתך. תודה מראש רגינה

שלום לך לא אוכל לסייע ללא הכירות עימך גילך, תלונותייך, גורמי סיכון, ממצאים בבדיקה , מדוע נשלח לביצוע ל ועוד אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה