ca-125

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

15/08/2015 | 20:23 | מאת: n

לפני כשלושה חודשים בנוסף לבדיקת פאפ החליטה הרופאת נשים לעשות לי אולטרסאונד לטענתה ראתה נוזל בחלל הבטן ושלחה אותי לבדיקת דם אשר יצאה תקינה חוץ מca-125 אשר יצא 37.8 לפני כמה ימים חזרתי על הבדיקת דם כמה ימים אחרי סיום המחזור החודשי ויצא ערך גבוה יותר כ 52. צריך להדאיג? מה יכול לגרום לזה להיות מוגבר? אין לי עבר של מחלות או משהו.. כל הבדיקות החלו כבדיקות שיגרתיות בגלל קושי להיכנס להריון.

שלום לך קושי להכנס להריון ועלייה בערכי CA 125 מחייבים הערכה כדאי לפנות לבדיקה כולל היכרות עם כלל תלונותיך ממצאים בבדיקה והערכה כוללת אינני רואה סיבה לדאגה אך כדאי כאמור לפנות לייעוץ

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה