פעמיים מחזור באותו חודש וCA125

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

26/07/2015 | 17:06 | מאת: אורית

אני בת 51. יש לי שתי ציסטות צלולות בשחלה. החודש קיבלתי פעמיים מחזור. הראשון ב-7.7 ועשיתי CA125 ב-20.7 שיצא 45. ב-25.7 קיבלתי שוב מחזור. מתי עלי לעשות בדיקה חוזרת של CA125 כדי לקבל תוצאה אמינה?

לא אוכל להתייחס ללא היכרות עימך ובדיקתך יש להכיר את כלל תתלונותייך עברך ההיסטוריה המשפחתית וכמובן לבצע בדיקות על קול אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה