שטף דם מסביב לחתך לפרוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

31/07/2015 | 18:07 | מאת: יעל

שלום רב, לפני ארבעה ימים עברתי ניתוח לפרוסקופיה מניעתי להוצאת שחלות וחצוצרות. עדיין יש לי כאבים בצד ימין של הבטן וכאשר הסתכלתי על התפר הימני ראיתי שכל האזור מסביבו עם שטף דם. האם זה נורמלי? או מצריך הגעה לבית החולים? במקביל התחיל לי אתמול דימום ברמה של וסת סדירה. האם יש קשר בין הדברים? תודה רבה

יש לוודא כי הממצא אינו גדל ולעקוב כדאי לעדכן את המנתוח ולפנות להערכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה