פצע פתוח אחרי ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

28/07/2015 | 11:44 | מאת: שיריני

שלום רב לפני כשבועיים בידיוק עברתי ניתוח קיסרי שני את הסיכות הוצאתי ביום ה7 ונשאר פצע פתוח של כ5 סמ בצד שמאל של הצלקת הייתי אצל רופא כירורג שאמר לי לעשות שטיפות עם מים וסבון ולחבוש עם גזה עד לריפוי. אני ממלאת אחר ההוראות אבל לא רואה שיפור כלשהו בסגירת הפצע וזה מדאיג אותי הוא ציין גם שנוצרה מדרגה בצלקת (חשוב לציין שאין לי חום או הפרשות מוגלתיות מהפצע) השאלה שלי כמה זמן יכול לקחת לפצע להתאחות? האם להמשיך ולשים גזה? אני ממש מודאגת תודה מראש

פני לבדיקה והערכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה