האם להוציא את השחלות?

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

28/07/2015 | 11:23 | מאת: רותי

שלום ד"ר סוריאנו, הייתי רוצה עצתך, אני בת 46 סובלת מוסת קשה וארוכה אני לוקחת ברזל ועדיין עם המוגלובין 11.6 ,לאימי יש סרטן השחלות והיא אחרי ניתוח ומטופלת בכימותרפיה משנת 2009 (באסותא רמת החייל). מאחר ואני סובלת מדימומים רופאת הנשים הציעה לי להתקין התקן מירנה שיוריד משמעותית את הדימומים(טיפול תרופתי אחר לא עזר)שאלתי היא האם לא עדיף עם רקע כמו שלי להוציא את השחלות ואת הרחם וכך לפתור בעיית המחזורים הקשה וגם הפחת שגם לי יהיה את המחלה של אמא.אנא עצתך ותודה מראש. רותי.

לא אוכל לסייע ללא בדיקתך יש צורך ביכרות ובדיקה על מנת לקבל את ההחלטה המיטבית

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה