לפני ניתוח כריתת רחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

23/07/2015 | 20:04 | מאת: אביטל

שלום אני בת 52 ועומדת לפני ניתוח כריתת רחם בגלל פוליפ שבבדיקת פיפל הראה שהוא יכול להפוך לסרטני. שאלתי היא האם להוריד גם שחלות וחצוצרות? תודה על תשובה מהירה וכנה

שלום לך לא ברורה לי ההתוויה לכריתת הרחם מה גם שלעיתים ישנן חלופות אשמח לקבל מידע מפורט ולסייע

26/07/2015 | 09:00 | מאת: אביטל

שלום הוחלט על ניתוח לכריתת הרחם מפני שיש לי פוליפ שבבדיקת פיפל הראה שהוא עלול להפוך לסרטני. טיפול הורמונלי לא מתאים לי וגם מפני שיש עבר של סרטן הרחם והשד אצל אחותי למרות שבבדיקה גנטית אין סיבה לחשש. שהאלה האם להוריד גם שחלות וחצוצרות? הרופא נתן לי את אפשרות הבחירה. תודה אביטל

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה