צריכה עזרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

22/07/2015 | 21:29 | מאת: הילה

היי.שנתיים סבלתי מכאב נורמלי שהתבטא בהתקף חריף בזמן יציאה במהלך המחזור.כאב שלא ניתן להסביר, בנוסף דימום קשה , אנמיה, וכאבים נוספים בזמן מחזור.זה היה בלתי נסבל וחשדו שאולי יש לי אנדו.עברתי ניתוח לפרוסקופי ונמצאו הידבקויות בין דופן המעי לתוספתן.לא נמצאו נגעים של אנדו.כיום אני סובלת מכאב שלא היה לי לפני הניתוח-רגל ימין אחת לחודש לפחות כואבת לי מאוד מאוד, ברמה שאין לתאר.מה עושים?? עברתי ניתוח מה עוד כבר אפשר לעשות? אציין שכיום אני לוקחת נוברינג ברצף.ללא מחזור

אני משוכנע כי ניתן לסייע אנא פנ להערכה ובדיקה כולל כלל המידע ודוחות הניתוח ואשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה