ציסטה בשחלה שמאלית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

20/07/2015 | 14:25 | מאת: שרית

שחלה שמאלית אורך 35מ"מ רוחב 31 מ"מ הערה:בתוכה מבנה ציסטי עם הדים אקוגנים עדינים 36*32 מ"מ נראה כהמורג'יק מיסט מזה אומר ?? כבר 3 חודשים אחרי מחזור עושה אולטרסאונד ויש ציסטה וכאבי בטן דקירות עוקצניות

27/07/2015 | 09:07 | מאת: שרית

אני מטופלת בבלינסון עם פיברומיאלגיה אנמית ויש לי קרישייות יתר

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה