צ'יסטות בשחלה שמאל

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

06/07/2015 | 17:43 | מאת: ורד

בת 51, מקבלת עדיין מחזור. אני במעקב אחר ציסטה צלולה שנתגלתה לפני ארבע שנים. באולטרא-סאונד אחרון התגלו 2 ציסטות נוספות. שלושה ממצאים ציסטיים צלולים בקוטר: 30, 45 ו-18 מ"מ. ללא כל זרימות על פני הממצאים ובשוליים. תוצאת CA-125 שבוצע באוקטובר 2014 הוא 28.46. אני לא סובלת מכאבים. מה היית ממליץ? תודה,

באופן עקרוני ממצאים שחלתיים פרסיסטנטיים בגילך מחייבים הערכה מדוקדקת ובד"כ כריתה וקבלת תשובה פתולוגית אשמח לראותך ולסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה