תסביב שחלתי

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

30/06/2015 | 00:17 | מאת: פלונית

שלום, נותחתי בשל תסביב שחלתי כפול בשחלה הימנית. לאחר כשבועיים בגלל כאבים הגעתי שוב לבית החולים ונותחתי שוב בשל חשש לתסביב שחלתי נוסף. בניתוח השני התברר שלא היה תסביב אולם היו הידבקויות. לאחר שבועיים בוצע אולטרסאונד ובו התגלו בשחלה שנותחה זרימות ורידיות בלבד. לאחר כחמישה ימים פניתי לרופא מומחה בגלל כאבים, והוא המליץ להתאשפז שוב, ואמר שככל הנראה יש לבצע ניתוח נוסף לבדיקת השחלה. מהי המלצתכם בנוגע לאשפוז נוסף ו/או ניתוח? האם סביר? תודה מראש על התשובה

לא אוכל להתייחס ללא היכרות עימך ובדיקתך כולל בחינת דוחות הניתוח אנא צרי קשר עם מרפאתי

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה