ציסטה/הריון/יחסי מין

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

18/06/2015 | 10:54 | מאת: סופי

שלום רב, לפני חודש וחצי התגלתה לי ציסטה בשחלה בגודל 2 ס"מ... מאז קיבלתי ווסת והתחלנו בנסיונות להכנס להריון. מאז אני באיחור של שבועיים בווסת ובביקור אצל הרופא התגלתה הציסטה של 6.5 ס"מ ( כנראה גדלה) עם נוזל צלול ללא התלפפות סביב השחלה. קיבלתי דפוסטון ל7 ימים 2 כדורים ביום. יש לי שאלה, האם אפשר להמשיך לקיים יחסי מין עם הגודל של הציסטה הזאת? האם יש סיכוי שהכדורים האלו יביאו ביוץ? אני בד"כ סדירה בווסת ולכן לא ברור מה הוא האיחור הזה...(ולא בהריון נכון לבדיקת דם ) תודה

לא אוכל להתייחס ללא בדיקתך וללא היכרות עם כלל הפרטים ממצא זה דורש כמובן התייחסות ובירור בדכ ממצאים כאלו חולפים לאחר הווסת ועד להופעתה מוטב להימנע מפעילות מאומצת ולפנות להערכה באם מופיעים כאבים

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה