לוקרין פעם שניה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

04/06/2015 | 23:17 | מאת: מיה

שלום אני בת 42 ולא ילדתי. סובלת שנים ממחזור קשה ביותר והובחנתי פעמיים ע"י ד"ר ורד אייזנברג שיש לי אדנומיוזיס וגם בmri ראו רחם מוגדל. לפני 4 שנים הזריקו לי לוקרין (אתה רשמת בתל השומר) וזה הפסיק את המחזור ל5 חודשים, הוקל מצד אחד אך החריפו לי החרדות והמצבי רוח משתנים, נוספו אפיזודות של דיכאון. כיום אינני מתכוונת ללדת בקרוב (אין זוגיות) ועקב החרפה בכאבי מחזור (הכאבים שלי הם בעיקר בגב התחתון היכן שיש לי פריצת דיסק והם מחריפים במחזור) הייתי רוצה שוב להזריק לוקרין. האם כדאי פעם שניה? לא מסוגלת לקחת גלולות ולא יכולה יותר לסבול ולהפסיד ימי עבודה. תודה

אנא פני למרפאתנו לשם הערכה ובדיקה לא אוכל להתייחס ללא בדיקתך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה