כאבים ולחץ בבטן

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

13/05/2015 | 12:43 | מאת: אסף

שלום רב, אמש בביקור במיון לאחר תופעות של כאבים ולחץ בבטן במשך יומיים-שלושה. מסקנת הרופא הייתה שאין פעילות רחמית וכי הכאבים כנראה נובעים מדלקת בשתן (אשתי עברה סטיק שתן עם ++++ דם בשתן) אז הוחלט להגיש לה אנטיביוטיקה. חזרה תוצאת התרבית (אין צמיחה). בקיצור אף רופא באמת לא מוכן להודות כי הוא לא יודע ממה הכאבים נובעים. אשמח לעזרה בנושא. אסף

לא ניתן כמובן להתקדם בבירור ללא היכרות עיחמה והכרת כלל תלונותיה אשמח לסייע לאחר בדיקתה בברכה דר סוריאנו

13/05/2015 | 15:57 | מאת: אסף

היא כרגע נמצאת בשבוע ה24 להריון.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה