מחיצה ברחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

08/05/2015 | 17:39 | מאת: מירה

שלום וברכה! אני בת 28 ומזה שנתיים אני בטיפולי פוריות שכללו 6 הזרעות ו2 טיפולי ivf , כאשר בטיפול האחרון נכנסתי להריון ועברתי הפלה טבעית שלמה בשבוע 6. ביצעתי רק צילום רחם שהעלה חשד לרחם דו קרני, התעקשתי לקבל אולטרסאונד תלת מיימד היות ואף פעם לא עשיתי את הבדיקה הזו ואף אחד מהרופאים המטפלים לא ביקש ולא שלח לבצע אותה, רק לאחר שקראתי בפורומים השונים גליתי על הבדיקה, כאשר ביצעתי אותה התגלה רחם מחיצתי עם מחיצה עבה ועמוקה. כעת ב 8/6 אני צריכה לעבור הסטרוסקופיה ניתוחית. כאשר הייתי אצל הרופא שייבצע את הניתוח חישבנו יחד את מועד הוסת והבנתי שאת הניתוח מבצעים 5 ימים אחרי תום הוסת. בבית שמתי לב שיש בעיה בתאריך ואני אהיה ביום החמישי של הוסת עצמה, למרות שהדימום בימים האלו אצלי כבר כמעט ואננו, האם זה בסדר לבצע את הניתוח או שיש צורך לדחות אותו? תודה על תגובתך מירה

אנא שוחחי עם רופאך האמור לבצע את הניתוח בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה