היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

08/05/2015 | 15:50 | מאת: מירה

שלום וברכה! אני צריכה לעבור הסטרוסקופיה ניתוחית לאחר שהתגלתה מחיצה ארוכה ועבה ברחם לאחר שנתיים של טיפולי פוריות, שכללו 7 הזרעות ושני טיפולי ivf, שבאחרון נכנסתי להריון ועברתי הפלה טבעית בשבוע 6. המחיצה התגלתה לאחר שהתעקשתי על ביצוע אולטרסאונד תלת מיימד שלא נעשה כלל במהלך כל בירורי אי הפוריות שבצעתי. הניתוח נקבע ל 8/6, לאחר שבצעתי ספירה חוזרת בבית בנוגע להגעת הוסת, הבנתי שביום זה אהיה ביום החמישי של המחזור עצמו, ביום הזה הדימום כמעט ונעלם... האם זה בסדר או שאין צורך לדחות את הניתוח? תודה על המענה מירה

כנ"ל

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה