גוש בחלק שבין פי הטבעת לפות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

16/04/2015 | 18:29 | מאת: חוששת

שלום, לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון.. כבר הרבה זמן שאני סובלת מצריבות , גירודים ואי נוחות באיבר המין... אתמול גיליתי גוש באזור שבין הפות לפי הטבעת ואני מאוד מבוהלת. רציתי לדעת מה לעשות והאם עלי לחשוש תודה

פני לרופא הנשים לשם הערכה ובדיקה באם יש צורך הוא ישלח אותך להערכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה