אבחון ראשוני תוך כדי סבב?

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

26/04/2015 | 13:16 | מאת: גולנית

שלום ד"ר סוריאנו, תוך כדי טיפולי הפוריות שאני עוברת עלה חשד כי יש לי אנדומטריומה שחלתית (זה מה שחושדים שראו באולטרסאונד, אולי יש נגעים נוספים). ברצוני להתחיל באבחון על מנת להבין אם קיימת ומה היקפה של פגיעה כזו אצלי, ורוצה לעשות זאת תוך כדי טיפולי הפוריות ולא לעצור אותם בנתיים. האם את האבחון הראשוני (בדיקת רופא ואולטראסאונד) ניתן לעשות במקביל לסבב טיפולים?

מומלץ לבצע הערכ מקיפה מוקדם ככל האפשר במיוחד באם יש חשד לממצאים נוספים או קיימות תלונות נשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה