הידבקות בחצוצרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

26/04/2015 | 22:32 | מאת: מירב

מה התהליך לאבחנה טמה עליי לעדות לאחר צילום רחם ובה מצאו חצוצרה משוחה כלפי מטה. כנראה דבוקה.

שלום לך מומלץ להגיע לייעוץ עם צילום הרחם יש להכיר את תלונותייך באם ישנן, מה הממצאים בבדיקה ועוד לעיתים ניתן לשחרר הידבקויות ולשקם חצוצרות וע"י כך להימנע מטיפולי הפרייה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה