דימום מוגבר ונטילת גלולות ברצף

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

29/04/2015 | 10:42 | מאת: sharon

עברתי לפני כשנה ורבע ניתוח להוצאת נגעים הפרדת הידבקויות והוצאת ציסטות. לאחר ימים לא מועילים במיון בשל כאבים מוגברים- לא ראו את הציסטות, והיה צורך לראות רופא מומחה, הלכתי לרופאה פרטית שראתה כי ישנן שוב ציסטות על השחלות, אני בדר"כ הולכת לתל השומר למרפאה ושם מטופלת אך, אין מקרים דחופים שם ממענה שאני מקבלת מהמכירה ומפנים אותי שם למיון או לרופא נשים זה לא עוזר באמת- כי הם גם לא רואים וגם לא מטפלים בי- אין לי עם מי לדבר כרגע. התחיל לי דימום מוגבר יותר מזה שהיה כל השבועיים האחרונים, מיום ראשון לאחר שהייתי אצל הרופאה הפרטית ואני עדיין לוקחת גלולות ברצף, מאז שאני בתל השומר כמעט כבר שנתיים.... מה כדאי לעשות??? להפסיק את הגלולות או לא?

יש צורך בהערכה פני לרופא שניתח אותך, לרופא המטפל או שתפני למרםאתנו על כלל המידע הרפואי ונשמח לסייע חשוב מאד לראות את דוח הניתוח הקודם ולעבור הערכה מקפת נשמח כאמור לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה