אנדומטריומה בשחלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

04/05/2015 | 10:21 | מאת: אאא

ד'ר סוריאנו שלום וברכה, בת 30 עם 2 אנדומטריומה בשחלה שמאלית מחוברות בגודל דל 1.5 כל אחת. צילום רחם-תקין ביוץ-תקין פרופיל הורמונלי- תקין בדיקת זרע- תקינה. שנה + נשואה. אחרי הזרעה אחת. אין לי סימנים של אנדומטריוזיס בכלל. השאלה האם IVF עבורי היא דרך להתגבר ןלהרות ? או שיש קושי רב עם אנדומטריומה? ועל מה משפיע כל התהליך בברכה, אלינור

שלום לך על מנת לנחליט על דרך הטיפול יש להכחיר את כלל תלונותייך באם ישנן, ממצאים בבדיקה ובבדיקת על קול מכווון מיועד לגלות מוקדי אנדומטריוזיס רק לאחר הערכה זו ניתן להמליץ על המשך טיפול אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה