מטראגין לאחרגרידה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

23/04/2015 | 16:59 | מאת: ימית

שלום לפני 6 שבועות ביצעתי גרידה בשבוע 12 הייתי אצל רופא הנשים לאחרשבועיים וחציאמר לי שהכל תקין קיבלתי מחזור חודש לאחר הגרידה והמזור היה קשה עם דימומים רבים וקרישי דם הלכתי לרופא והוא טוען שאולי ישנה שארית שלא הוציאו קיבלתי מטרגין ל3 ימים והדימום פסק? האם בכל זאת יש שארית או אם הדימום פסק זה אומר שזה נעלם?

המצב מחייב הערכה לעיתים באם יש ספק מומלץ לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה