תפרים לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

13/04/2015 | 18:48 | מאת: ש

שלום, לפני כחודש עברתי ניתוח מיומקטומי בלפרוסקופיה. עכשיו שהחתכים מחלימים שמתי לב שיש חוט קטן לבן (כנראה מהתפרים, נאמר לי ע"י המנתח שבוצעו תפרים פנימיים) שיוצא מאזור החתכים האם זה רגיל? או שמא עליי לפנות לרופא נשים? הביקורת אצל הרופא המנתח רק בעוד חודש.

באם המנתח אמר שהכל כשורה אין סיבה לדאגה החלמה מהירה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה