אנדו' וכאב חד בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

04/04/2015 | 11:43 | מאת: הדר

אובחנתי עם אנדו' לפני תקופה קצרה לאחר שכאבי המחזור הבלתי נסבלים הפכו לכאבי בטן כרוניים במשך כל החודש ללא סיבה ברורה. אתחיל מהמחזור הבא גלולות ברצף. בימים האחרונים אני חשה כאב חד ונקודתי שמורגש רק בנגיעה, בבטן התחתונה-בדיוק במרכז של קו התחתונים. אני מעט מודאגת מהתחושה ולא יודעת את משמעותה. אשמח לייעוץ תודה הדר

אשמח לסייע אנא צרי קשר עם מזכירתי לקביעת מועד להיכרות ובדיקה אנא הביאי עימך את כל החומר הרפאוי שברשותך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה