קשירת חצוצרות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

02/04/2015 | 15:54 | מאת: הילה

שלום,אני בת 37 אמא ל5 ילדים.לאחרונה אובחנתי כסובלת מקרישיות יתר.וכנראה שלא אוכל להשתמש יותר בגלולות.רציתי לברר האם אפשר לעשות קשירת חצוצרות אלקטיבית? איך ואיפה עושים זאת?האם זה ניתוח פרטי או שקופח מממנת אותו?תודה רבה

במקרה שלך ניתן לנסות ולהסתייע בקופת החולים לשם מימון הניתוח אשמח לסייע אנא צרי קשר עם מזכירתי

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה