צסטות אנדימטריומה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

05/04/2015 | 11:21 | מאת: אדוה

שלום ד"ר, אובחנו אצלי צסטות בשחלות ימין ומשאל מסוג אנדימטריומה, הרופאים טוענים כי יש לגשת ישר לטיפולי פוריות ולא להוריד את הצסטות על מנת שלא תיהיה פגיעה בשחלות וגם בגלל שצסטות אלו חוזרות. יש לציין כי בזמן מחזור אני סובלת מכאבים עזים בבטן באגן ובגב של חוסר יכולת לתפקד. מנסה להרות מזה כשנה. אשמח לעצתך בנושא . חג שמח

שלום לך אשמח לסייע אך לא ניתן לעשות כן ללא היכרות עימך ובדיקתך אנא צרי קשר עם מזכירתי

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה