הפלה כימית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

10/04/2015 | 20:15 | מאת: נועה

ד"ר שלום, עברתי היום הפלה טבעית כימית בדיוק שהתחלתי שבוע 5. היו לי דימומים כבדים וקרישי דם גדולים שנפלו. בביה"ח לא ראו שק הריון כלל. ומהרגע שגיליתי שאני בהריון לפי איחור במחזור היו לי כאבי מחזור שהקרינו אף למתניים. באו והלכו עם הפוגות. רוב הכאבים היו בעיקר מציקים ונסבלים. שאלתי היא כזו.. האם זה אומר משהו לניסיון הבא שלי להרות? נקלטתי די מהר בניסיון שני. אני מאוד חוששת ששוב אחווה הפלה ולא אדע מה לעשות. אני כבר בת 30 וכמהה לילד. כמו כן, חוששת שמא יש לי מחלה אוטואימונית שעליה קראתי רבות אך לא אובחנתי בה כיוון שכבר מספר שנים יש לי נשירה מהראש שדרמה לי ממש למעט קרחות בצידי הראש ונשירה מהריסים ולפעמים גם מהגבות וכאבים דלקתיים בכל מיני מקומות בגוף מידי פעם. האם ניתן לאבחן מחלה אוטואימונית בבדיקת דם? האם יתכן שזה מה שגרם לי לאבד את ההריון? ובנוסף, אם ואכן יש לי מחלה זו, איך ניתן להחזיק הריון במצב כזה? מלאת פחדים מצפה לתשובתך. תודה...

לא אוכל לסייע ללא היכרות ובדיקתך אנא קבעי פגישה לייעוץ או פני לרופאך בברכה דר סוריאנו

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה