גלולות סרזט

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

07/04/2015 | 21:34 | מאת: נועה

שלום, ילדתי לפני 4 וחצי חודשים ואני מניקה הנקה מלאה. לפני חודש התחלתי לקחת את הגלולות סרזט ומתוך החודש דיממתי שבועיים בערך(דימום קשה כמו מחזור). מאובחנת באנדומטריוזיס כבר 4 שנים בלפרוסקופיה. שאלתי האם להמשיך את הגלולות או להפסיק בשל הדימומים. מתכוונת להפסיק להניק עוד חודש וחצי, האם להפסיק ולהמשיך גלולות אחרות כשאפסיק להניק. תודה.

לא אוכל לסייע ללא בדיקתך יש להגדיר מה הסביה לדימום ומה מקורו יש לבצע הערכה ובדיקה אשמח לסייע לאחר בדיקתך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה