אנדומטריוזיס

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

01/04/2015 | 16:12 | מאת: ענתי

שלום רב, מאובחנת במחלת האנדו' בעקבות שני ניתוחים שעברתי לפני שנים. אולטרסאונד אחרון לפני חודשיים הידבקויות קשות מאוד באגן. השאלה שלי, במידה ואכנס לניתוח נוסף, האם הוא כרוך בסיכון בעקבות הידבקויות קשות מאוד? האם זה נחשב לניתוח מסובך??

שלום לך כל ניתוח הינו ניתוח משמעוןתי הכרוך בסיכונים בוודאי ניתוח חוזר אנא צריו קשר עם מזכירתי והגיעי להערכה עם דוחות הניתוח הקודמים אשמח כמובן לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה