סרזט לאחר לידה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

28/03/2015 | 09:54 | מאת: ***

שלום , אני כ-4 חודשים לאחר לידה עם אנדומטריוזיס -מוקד רקטו-וגינלי עדיין לא הלכתי למעקב אנדו' לאחר הלידה ... הרופאת נשים בקופ"ח אמרה לי לא להתחל עם גלולות יסמין כמו שנטלתי לפני הניסיון כניסה להיריון אלא להתחיל עם גלולות סרזט ללא הפסקה (אינני מניקה) בתחילה היו לי דימומים לא סדירים ..לא היה ברור אם זה מחזור או לא ?! פניתי אליה -אמרה שצריך לתת לגלולה זמן להתרגל לגוף.. אני לוקחת את הגלולות כבר 3 חודשים... ועדיין במהלך החודש יש לי דימומים רבים..והתחילו בימים האחרונים גם הפרשות חומות, האם זה תקין ?

מומלץ לפנות להערכה כאשר מדובר על מוקד רקטוגינלי מומלץ על ביצוע על קול כליות לשלול מעורבות כלייתית סרזט עשויה להיות אופציה טובה כך גם גלולות הנלקחות באופן רציף

29/03/2015 | 16:15 | מאת: ***

"מומלץ על ביצוע על קול כליות לשלול מעורבות כלייתית" לא הבנתי את הקשר לנושא... תוכל להרחיב את הקשר בין הכליות להיריון,לסרזט ולאנדו' ?!

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה