מוקד רקטווגינלי שהוסר

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

03/03/2015 | 12:44 | מאת: סיון

שלום.מה הסיכוי שמוקד ברקטום חוזר לאחר ניתוח להסרתו לפני 5 חודשים ובלי ווסת עדיין?שואלת בגלל מיחושים ברקטום כמו לאחר ניתוח מזה כשבוע.(אציין שוב-לא קיבלתי ווסת מאז הניתוח ומאז הלוקרין). תודה

שלום לך ישנה חשיבות רבה שתפני שאלה זו ישירות למנתח, האם כל המוקדים הוצאו? האם שוחחת עם המנתח ונבדקת מאז לאחר כריתה מלאה הסיכוי להישנות קטן אשמח לסייע לאחר קבלת מידע שלם

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה