טיפולי ivf , נגעי אנדומיטריוזיס ואצירת שתן

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

01/03/2015 | 22:46 | מאת: דנית

שלום רב, אני מבצעת טיפולי ivf עקב PGD, אחרי כל שאיבה ישנה אצירת שתן, שתן דמי וכאבים בטבור. לאור כך מוכנס קטטר מניעתי ל-24 שעות. לא נמצאה סיבה לאצירת שתן-ביום יום שתן חופשי. לפני מס' ימים התקבלו תשובות של ביופסיה מצוואר הרחם ונמצא שישנו כנראה מוקד של אנדו ברצועות של הרחם ובאגן. הרופא אמר שאין צורך להעמיק את הברור של האנדומיטריוזיס ולהמשיך את הטיפולים ללא קושי. האם יש צורך להמשיך ברור והאם יש קשר בין אנדו' לאצירת שתן? תודה מראש.

לא אוכל לסייע ללא בדיקתך וללא הכרת כלל תלונותייך והממצאים שפרטת אשמח לראותך במרפאתנו

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה