כריתת רחם עקב תאים טרום סרטניים

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

25/02/2015 | 15:22 | מאת: מירב

אני בת 37 אם ל4 לאחר פאפ לא תקין וקוניזציה ישנו עדיין חשד לקיומם של תאים cin3 שנותרו בגבולות החיתוך. הוצע לי לכרות את הרחם. אשמח לחוות הדעת...חשוב לומר שנטייתי הפוכה מההמלצה עקב גילי ובכלל... תודה

שלום לך אשמח לסייע ולייעץ יש צורך בהיכרות עימך, עם הממצאים בבדיקה , עם היכרות עם כלל החומר הרפואי וכ אנא צרי קשר עם מזכירתי ואשמח לעזור

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה