שארית ברחם לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

24/02/2015 | 19:53 | מאת: מישהי

שלום רב, בתאריך 18.2עברתי גרידה בשבוע 12 עם עובר שמתאים לשבוע 9 ללא דופק. עפ"י הרופא הגרידה עברה ללא סיבוכים מיוחדים. בימים שלאחר הגרידה היה דימום חלש מאוד. הדימום התחזק אתמול 23.2 (כמו וסת) ולווה בכאבי בטן תחתונה מציקים. בבדיקה גניקולוגית היום 24.2 "נראה חומר לא סדיר ברחם בגודל 23*47 מ"מ ללא נוזל באגן. רושם לשארית או לקרישי דם ברחם" נתבקשתי לקחת כדורי מטרגין ל-5 ימים * 3 פעמים ביום (בנוסף לאוגמנטין שאני לוקחת למניעת זיהום) שאלתי היא עד כמה זה שכיח שיש ממצאים כאלה לאחר גרידה? האם זה אומר שמשהו התבצע לא כשורה? ומה הסיכוי של אותו הממצא לצאת לבד? מה עליי לעשות כעת? ולמה לצפות בהמשך.? אודה לתשובה בהקדם.

שלום לך לא אוכל לסייע ללא בדיקתך יש חשיבות רבה לבדיקת אולטראסאונד מדוקדקת לשלילת שארית ולעיתים שי צורך בהיסטרוסקויה אבחנתית לשם אבחנה מדוייקת אשמח לסייע , אנא צרי עמנו קשר

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה