כאבים תוך כדי ואחרי קיו יחסים

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

04/02/2015 | 22:33 | מאת: מיושת

שלום. בת 28. שנים סובלת מכאבים אחרי קיום יחסים אבל לא כאב תוך כדי. (הכאבים עמוק בפנים הנרתיק ומקרינים על האגן)לפני 3 שנים נבדקתי US וידנית ואין סימן לאנדומטריוזיס. לפני חצי שנה עברתי ניתוח לתיקון צניחת קירות נרתיק. ומאז הכאבי הם גם ביחסי מין עצמם. במיוחד בחדריה עמוקה. עד כי אני נמנעת מהם.

לא ניתן לסייע במסגרת הפורום פני לרופאך המכיר את הפרטים את בדיקתך את דוח הניתוח המפורט שעברת תלונותייך מחייבות בדיקה וללא בדיקה זו לא ניתן לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה