ציסטה פילונידלית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

11/02/2015 | 19:08 | מאת: יהושוע

התגלה אצלי ציסטה פילונידלית באיזור המפשעה.ב u.s. הודגם ממצא תחת העור באורך של 4 ס"מ ובקוטר של 1 ס"מ. ביקרתי אצל כירורג ששלח אותי לכירוג פלסטי.קיבלתי ציפרודקס לשבעה ימים. האם הטיפול שהוצע לי הוא היעיל ביותר כי יש לי עדיין כאבים והאיזור עדיין אדום ונפוח.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה