שכיבה על הבטן לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

24/01/2015 | 11:15 | מאת: נטע

אני בת 39 כחודשיים לאחר כריתת רחם לפרוסקופית, שבוצעה בעקבות מיומות. בשבועיים האחרונים סובלת מכאבים חזקים יותר באיזור המפשעות ולעיתים מתפשטים לכל איזור הבטן התחתונה. בבדיקת אולטרסאונד שעשיתי השבוע למפשעות נמצא רק בלוטות לימפה מוגדלות שלדברי הרופא הם הסיבה לכאבים. עכשיו אני תוהה האם במצב זה מותר לשכב/לישון על הבטן או שזה עשוי להיות בעייתי? התהיה עלתה כי בדר"כ הכאבים עוברים אחרי שינה של לילה אבל הפעם לא הייתה הקלה של הכאבים אחרי השינה ואני תוהה האם העובדה שישנתי על הבטן עשויה להשפיע?

אנא התייעצי עם המנתח או עם רופאך המכיר את כלל הנתונים

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה