גניקולוג פרטי - מחירים

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

25/01/2015 | 20:40 | מאת: ti

שלום ד"ר, לפני כמה ימים גיליתי שיש לי HPV ושרוב הסיכויים שגם חברה שלי נדבקה. הרופאה שבדקה אותי המליצה לחברה שלי להיבדק אצל גניקולוג. חברה שלי אמריקנית ואין לה ביטוח שמכסה בדיקה גניקולוגית. רציתי לדעת כמה תעלה בדיקה פרטית אצל גניקולוג בלי ביטוח שמכסה את הבדיקה. תודה רבה על המענה.

25/01/2015 | 20:43 | מאת: ti

נ.ב איזה בדיקות הגניקולוג צריך לעשות לה? הוא בודק משהו ספציפי לכן העלות של הבדיקה תוזל הלא כן?

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה