ציסטה בהריון

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

07/01/2015 | 19:54 | מאת: עדן כהן

אני צריכה לעבור ניתוח להסרת ציסטה בשחלה. האם ניתן לבצע היסטרוקופיה להסרת ציסטה שחלתית בהריון (טרימסטר ראשון)? האם עדיף לבצע מינילפרוטומיה עם הרדמה כללית?

יש לקבל יותר פרטים לגבי הציסטה גודלה מאפייניה וכ לא ניתן לסייע ללא הכרת כלל הפרטים מומלץ לפנות להערכה מסודרת וקבחלת ייעוץ

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה