תוצאות בדיקה us אגן,לא מיילדותי, מלא

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

06/01/2015 | 10:12 | מאת: איריס

אודה על תשובה מקצועית מה אומרות התוצאות בדיקה שלי רחם אחורי עובי הרירית 2 ממ רחם ממ : 47*42*55 שחלה ימנית גודל ממ 24*13*0 שמאלית גודל ממ 25*17*0 בתוכה ממצא היפואקוגני 9 ממ עם נקודות היפראקוגניות בדופן נוזל דוגלאס :לא

למה נשלחת לבדיקה? מה היו תלונותייך? לא ניתן להתייחס לבדיקה ללא יכרות ימך עם כלל הפרטים הגינקולוגיים וכ פני לרופאך המכיר את כלל המידע או פני לייעוץ ונשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה