ניתוח כריתת ציסטה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

03/12/2014 | 10:17 | מאת: אביה

שלום שמי אביה אני בת 21, אתמול עשיתי אולטרסאונט, עקב דחיפות במתן שתן, בתחילה כל הרופאים חשבו שיש לי דלת בשתן, ולאחר שהבדיקות חזרו שליליות שלחו אותי לעשות את האולטרסאונט וגילו לצערי שיש לי ציסטה בגודל של פומלה...שיושבת על כיס השתן וזה מה שגרם לדחיפות בשתן, כמו כן הציסטה הזיזה לי את הרחם לצד ימין ובקושי היה ניתן לזהות אותו בצילום. נכנסתי יישר לרופא נשים והוא קבע שאני חייבת לעשות ניתוח להוציא את הציסטה ורוב הסיכויים שגם יוציאו לי שחלה אחת, אני ממש נלחצת מכל הסיפור במיוחד שמדובר באזור הפוריות, אין לי ילדים ואני מפחדת שהניתוח יפגע לי בפוריות בהמשך..האם הוצאת שחלה באמת תגרום לבעיות בפוריות? האם יש דרך אחרת להוציא את הציסטה מבלי לעבור ניתוח ומבלי להוציא שחלה? אני ממש בלחץ מזה! הכל חדש לי..אשמח לעזרתך וגם לעידוד אם אפשר..תודה רבה יום טוב!!

אשמח לסייע, אנא צרי עימי קשר לקביעת מועד להערכה ותקבלי את כלל המידע לקראת הניתוח, דרכי פעולה וכיצד יש להמנע מכריתת השחלה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה