ניתוח קיסרי לאחר שנתיים מהוצאת מיומה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

14/12/2014 | 11:29 | מאת: מילי

עברתי לפני שנתיים ניתוח להוצאת מיומה מהרחם-מיומה בגודל של 9 ס"מ. כעת אני בהיריון מתקדם ונאמר לי ע"י הרופא שלי שבמידה ופתחו לי את החלל הבטן בניתוח של הוצאת המיומה אצטרך לעבור ניתוח קיסרי ולא לידה וגינלית, מה הסיבה לכך?

החשש כמובן הוא מקרע של הרחם ועל מנת להימנע מתהליך לידה וצירים מומלץ לבצע ניתוח קיסרי אלקטיבי וכמובן השגחה בשלהי ההריון

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה