אנדומיטריוזיס לאחר כריתת רחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

10/12/2014 | 20:49 | מאת: רונית רדליך

שלום למומחה - במשך שנים רבות סבלתי מאנדומיטריוזיס קשה ואלים מאוד. לפני 9 שנים עברתי כריתת רחם, שחלות וחצוצרות בגלל האנדומטריוזיס, ציסטות על השחלות ומיומות. כעת יש לי כאבים באזור שלפוחית השתן וממצאי דם בשתן. בבדיקות לא נמצאה בעיה בשלפוחית השתן. האם יכול להיות שישנה התפרצות של האנדומטריוזיס מעל שלפוחית השתן או מעל הנרתיק הגורמת לכאבים? אם כן מה ניתן לעשות? תודה על תשובתך - רונית

לא אוכל לסייע ללא בדיקתך ניתן היום בבדיקת אולטראסאונד ייעודית לזהות מוקדים או מעורבות של שלפוחית השתן לעיתים קרובות יש לבצע גם ציסטוסקופיה בכל מקרה יש צורך בהיכרות אישית על מנת לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה