שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

07/12/2014 | 10:14 | מאת: פזית

שלום בצילום רחם נצפה סקטוסלפינגס בחצוצרה ימין. נכנסתי לניתוח לפרוסקופיה לכריתת החצוצרה, ובמהלך הניתוח הרופא לא צפה שום בעיה. לפיו שתי החצוצרות תקינות. חשוב לי להדגיש כי צילום הרחם אינו משתמע לשני פנים. מספר רופאים ראו את הצילום ואמרו שיש סקטוסלפינגס. האם יכול להיות דבר כזה ? איך ייתכן שרואים בצילום באופן ברור ואז בכניסה לבטן לא רואים כלום? אודה לך לתשובה כי אני מאד מבולבלת, עברתי מספר טיפולי ivf והריונות שלא צלחו בשלבים ראשונים וחשבנו שאולי מצאנו את הסיבה.... אנא יעץ לי מה כדאי לעשות. תודה מראש

שלוםלך אנני מבין את התסכול והאכזבה מהעדר הממצאים יחד עם זאת ברור כי יש הבדל בין ממצאים בצילום לבין הסתכלות ישירה עי מצלמה המוחדרת לחלל הבטן אשמח לסייע אנא צרי עימי קשר

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה